Show simple item record

dc.contributor.authorГаркушевський, В. С.
dc.contributor.authorГаркушевский, В. С.
dc.contributor.authorGarkushevsky, V. S.
dc.contributor.authorКолодько, С. А.
dc.contributor.authorЮхименко, С. М.
dc.contributor.authorЮхименко, С. Н.
dc.contributor.authorYukhimenko, S. М.
dc.date.accessioned2019-05-10T11:27:29Z
dc.date.available2019-05-10T11:27:29Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationГаркушевський В. С. Засвоєння соціальної і предметної діяльності учнів шляхом ігрової імітації харчових технологій / В. С. Гаркушевський, С. А. Колодько, С. М. Юхименко // Актуальні проблеми підготовки вчителя трудового навчання та технологій середньої школи: теорія, досвід, проблеми : збірник наукових праць / О. В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2018. – Вип. 1. – С. 100-104uk_UA
dc.identifier.otherУДК 373.5.091.33-027.22:793.7
dc.identifier.urihttp://93.183.203.244:80/xmlui/handle/123456789/4282
dc.descriptionТехнологічна освіта. Харчові технології. Ділова гра.uk_UA
dc.description.abstractВ статті розглядаються можливості застосування інноваційних методик під час навчання харчових технологій учнів старшої школи. Встановлено, що ефективною є інтегрована розробка структури та змісту інноваційної технологічної підготовки учнів старшої школи на основі наукових положень харчових технологій щодо підготовки, виготовлення, зберігання та споживання харчових продуктів, принципів побудови систем керування технологічними об’єктами.uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассматриваются возможности применения инновационных методик при обучении пищевых технологий учащихся старших классов. Установлено, что эффективной является интегрированная разработка структуры и содержания инновационной технологической подготовки учащихся старших классов на основе научных положений пищевых технологий по подготовке, изготовлению, хранению и потребления пищевых продуктов, принципов построения систем управления технологическими объектами.ru
dc.description.abstractThe article examines the possibilities of using innovative methods during the study of food technologies of high school students. The integrated development of the structure and content of innovative technological training of high school students based on the scientific principles of food technologies regarding the preparation, production, storage and consumption of food products, principles of construction of control systems for technological objects is found to be effective.en
dc.publisherВінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»uk_UA
dc.subjectтехнологічна підготовкаuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectінноваційні методи навчанняuk_UA
dc.subjectділова граuk_UA
dc.subjectвиготовлення виробуuk_UA
dc.subjectетапиuk_UA
dc.subjectформування вміньuk_UA
dc.subjectтехнологическая подготовкаuk_UA
dc.subjectпищевые технологииuk_UA
dc.subjectинновационные методы обученияuk_UA
dc.subjectделовая играuk_UA
dc.subjectизготовление изделияuk_UA
dc.subjectэтапыuk_UA
dc.subjectформирование уменийuk_UA
dc.subjecttechnological preparationuk_UA
dc.subjectfood technologiesuk_UA
dc.subjectinnovative teaching methodsuk_UA
dc.subjectbusiness gameuk_UA
dc.subjectproduct developmentuk_UA
dc.subjectstagesuk_UA
dc.subjectskills formationuk_UA
dc.titleЗасвоєння соціальної і предметної діяльності учнів шляхом ігрової імітації харчових технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record