• ua
    • русский
    • English
  • English 
    • ua
    • русский
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Факультет математики, фізики і комп'ютерних наук
  • Кафедра образотворчого, декоративного мистецтва, технологій і безпеки життєдіяльності
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Факультет математики, фізики і комп'ютерних наук
  • Кафедра образотворчого, декоративного мистецтва, технологій і безпеки життєдіяльності
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Засвоєння соціальної і предметної діяльності учнів шляхом ігрової імітації харчових технологій

Thumbnail
View/Open
3Гаркушевський.pdf (420.3Kb)
Date
2018
Author
Гаркушевський, В. С.
Гаркушевский, В. С.
Garkushevsky, V. S.
Колодько, С. А.
Юхименко, С. М.
Юхименко, С. Н.
Yukhimenko, S. М.
Metadata
Show full item record
Abstract
В статті розглядаються можливості застосування інноваційних методик під час навчання харчових технологій учнів старшої школи. Встановлено, що ефективною є інтегрована розробка структури та змісту інноваційної технологічної підготовки учнів старшої школи на основі наукових положень харчових технологій щодо підготовки, виготовлення, зберігання та споживання харчових продуктів, принципів побудови систем керування технологічними об’єктами.
 
В статье рассматриваются возможности применения инновационных методик при обучении пищевых технологий учащихся старших классов. Установлено, что эффективной является интегрированная разработка структуры и содержания инновационной технологической подготовки учащихся старших классов на основе научных положений пищевых технологий по подготовке, изготовлению, хранению и потребления пищевых продуктов, принципов построения систем управления технологическими объектами.
 
The article examines the possibilities of using innovative methods during the study of food technologies of high school students. The integrated development of the structure and content of innovative technological training of high school students based on the scientific principles of food technologies regarding the preparation, production, storage and consumption of food products, principles of construction of control systems for technological objects is found to be effective.
 
URI
http://93.183.203.244:80/xmlui/handle/123456789/4282
Collections
  • Кафедра образотворчого, декоративного мистецтва, технологій і безпеки життєдіяльності

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV