Show simple item record

dc.contributor.authorКнязюк, О. В.
dc.contributor.authorKnyazyuk, O.V.
dc.date.accessioned2019-06-16T16:43:17Z
dc.date.available2019-06-16T16:43:17Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationКнязюк О.В. Вплив строків сівби та ш/ ирини міжрядь на продуктивність ефіроолійних та пряно-ароматичних культур / О.В. Князюк // Актуальні проблеми біології та методики її викладання у закладах вищої освіти : Збірник наукових праць звітної наукової конференції викладачів за 2018 – 2019 н.р. – Віннця, 2019. – 266 с. – С 59-70.uk_UA
dc.identifier.otherУДК 598.112.14:635.7
dc.identifier.urihttp://93.183.203.244:80/xmlui/handle/123456789/4425
dc.description.abstractДосліджено вплив строків та способів сівби ефіроолійних та пряно-ароматичних культур на схожість насіння та виживання рослин, тривалість фаз росту і розвитку та біометричні показники рослин.Встановлені особливості формування зеленої маси, насіння та структури врожаю.Доведена ефективність ранньої сівби в календарні дати (1.11) кропу запашного,(20.03,5.04) шавлії мускатної, а також раннього строку висаджування розсади фенхелю оскільки при цьому відмічені найвищі показники схожості насіння та виживання рослин. Пізні строки сівби (календарні дати 20-25 квітня) сприяли кращій схожості та виживанню рослин, індивідуальної продуктивності - утворенні більшої кількості плодів та насіння, врожаю зеленої маси.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано влияние сроков и способов сева эфиромасличных и пряно-ароматических культур на всходы и выживание растений, продолжительность фаз роста, развития и биометрических показателей растений. Установлены особенности формирования зеленой массы и структуры урожая. Доказана эффективность раннего сева в календарные даты(1.11) укропа душистого(20.03,5.04) сальвии мускатной,а также раннего срока высаживания рассады фенхеля, так как при этом отмечены наибольшие показатели всхожести семян и выживания растений. Поздние сроки сева (календарные даты 20-25 апреля) способствовали лучшей всхожести и выживания растений. Поздние сроки сева (календарные даты 20-25 апреля) способствовали лучшей всхожести и выживанию растений, индивидуальной продуктивности – образованию большего количества плодов и семян, урожая зеленой массы.ru
dc.description.abstractThe influence of timing and methods of sowing of ether-based crops on the similarity of seed and plant survival, duration of growth phases and development, and biometric indices of plants. The peculiarities of the formation of green mass, seed and crop structure have been determined. The efficiency of early sowing in calendar dates (1.11) (20.03, 05.04) Muscat sage, as well as the early date of planting the fennel seedlings, since the highest indices of similarity of seeds and plant survival were noted. Late sowing periods (calendar dates from 20 to 25 April) contributed to a better similarity and survival of plants on the formation of dill plants, the individual productivity of muscovite sage, the formation of a greater number of fruits and seeds, the harvest of green mass.en
dc.publisherВінниця, – 2019.uk_UA
dc.subjectЕфіроолійні та пряно-ароматичні культуриuk_UA
dc.subjectстроки сівбиuk_UA
dc.subjectширина міжрядьuk_UA
dc.subjectріст і розвитокuk_UA
dc.subjectфенологічні фазиuk_UA
dc.subjectбіометричні показникиuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectЭфиромасличные и пряно–ароматические культурыuk_UA
dc.subjectсроки севаuk_UA
dc.subjectширина междурядийuk_UA
dc.subjectрост и развитиеuk_UA
dc.subjectфенологические фазыuk_UA
dc.subjectбиометрические попазателиuk_UA
dc.subjectпродуктивностьuk_UA
dc.subjectEthereal oil and spice-aromatic culturesuk_UA
dc.subjectsowing linesuk_UA
dc.subjectrow spacinguk_UA
dc.subjectgrowth and developmentuk_UA
dc.subjectphenological phasesuk_UA
dc.subjectbiometric indicesuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.titleВплив строків сівби та ширини міжрядь на продуктивність ефіроолійних та пряно-ароматичних культурuk_UA
dc.title.alternativeВлияние сроков сева и ширины междурядий на продуктивность эфиромасличных и пряно–ароматических культурuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of sowing rows and row spacings on the efficiency of aromatic and spicy aromatic culturesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record