Застосування евристичних методів креативного навчання харчових технологій у профільній школі
View/ Open
Date
2019Author
Цвілик, С. Д.
Цвилык, С. Д.
Tsvilik, S. D.
Юхименко, С. М.
Yukhimenko, S. М.
Metadata
Show full item recordAbstract
У статті розглядаються окремі аспекти застосування евристичних методів креативного навчання харчових технологій під час профільного навчання кулінарії. Встановлено, що головна ідея евристичних методів навчання полягає у поєднанні переваг певних прийомів і функціональних завдань профільного навчання з метою створення учнівських освітніх продуктів. В статье рассматриваются отдельные аспекты применения эвристических методов креативной учебы пищевых технологий во время профильной учебы кулинарии. Установлено, что главная идея эвристических методов учебы заключается в сочетании преимуществ определенных приемов и функциональных заданий профильной учебы с целью создания ученических образовательных продуктов. The article deals with some aspects of the application of heuristic methods of creative learning of food technologies during profile education of cooking. It is established that the main idea of heuristic teaching methods is to combine the advantages of certain techniques and functional tasks of profile education with the purpose of creating pupils’ educational products.