Now showing items 1-6 of 6

    • Виникнення землі, сонця, галактики 

      Кульматицький, Валерій (Вінниця: ТВОРИ, 2023)
      Ця робота має на меті побудувати нову теорію виникнення Всесвіту на основі так званого холодного протон-протонного синтезу експериментально відкритого британцем Мартіном Флейшманом у 1989 році.
    • Дослідження космічних променів: історія та сучасність 

      Куценко, Тетяна (Вінниця : Твори, 2020)
      У статті проаналізовано історію дослідження космічних променів. З’ясовано особливості розвитку космонавтики. Визначено послідовність дослідження космічних явищ.
    • Життя у Всесвіті 

      Гончар, Ілля (Вінниця: ТВОРИ, 2023)
      Роботу присвячено аналізу, дослідженню і систематизації наукових матеріалів про пошуки життя та розум у Всесвіті. Ця проблема є актуальною в усі часи, а особливо тепер, коли розвиток надсучасних технологій відкриває ...
    • Плазма на Землі та в космосі 

      Бродзь, Олексій (Вінниця : Твори, 2020)
      У роботі розглянуто прояви плазми на Землі та в космосі. Наведено приклади її використання у різних сферах. Окреслено подальші можливості застосування. Проаналізовано результати сучасних досліджень плазми та наголошено на ...
    • Погляди людства на всесвіт і великий вибух. Бачення Стівена Хокінга та його теорія 

      Пучко, Анастасія (Вінниця : Твори, 2020)
      Описано погляди людства на Всесвіт та теорію Великого Вибуху. Коротко розглянуто біографію Стівена Хокінга та його теорію виникнення Всесвіту.
    • Сучасні уявлення про великомасштабну структуру Всесвіту 

      Коржан, Наталія (Вінниця : Твори, 2020)
      Розглянуто будову Всесвіту, його походження та структуру. Сучасні погляди на Всесвіт, а також роздуми щодо вагомого значення вивчення цієї великомасштабної структури для нашого світу.